Viikolla tuli viimeinen salainen paketti ja oli olikein mieluinen huivi lankan on jo meilkein tehty paketissa oli lisää lankaa,vihko, karkkipussi,pitkät muoviouikot missä on valot päässä  ja kortti minun salaiseksi paljastui Pirjo kaikki paketi on olleet ihan kivoja saada kiitos vielä Pirjolle.

Neule rintamalla on ollut vähän hiljaista kesken eräisiä kyllä on mutta mitään valmista ei ole tullut sitten kuvia kudossasta mitä olen saanut valmiiksi.

Poppana on tehty vanhoista jämä keristä oli tarkoitus että laitan laudeliinaksi mutta taidan ensin pitää kesän pihapöydällä mitat on 50x170  vähän pitkä on pöydälle mitta ei haittaa vaikka jää roikkumaan. Sitten tein ontelopoppanaa pienen pätkän oli vatattu 4 tuoliin mutta kun ei aika riittänyt tehdä kun pääsin töihin on sen verran iso töinen että myin loput pois tälläisrn pätkän tein.

Mutta jos ensi talvena tekisi sitten alkaisi heti tekemään kun kurssi alkaa niin saisi tehtyä.Kesken jäi pellava pyyheliina ja kylpypyyhettä muttä jateketaan niistä sitten kun kurssi alkaa taas.

HYVÄÄ KESÄÄ KAIKILLE!